Un zambet frumos ... cu Prevento Dent

Consultatie GRATUITA

ConsultatieTraim intro lume in care un zambet stralucitor ne da incredere in sine si ne ajuta sa comunicam mai usor. De mai bine de 10 ani, Prevento Dent te ajuta sa ai zambetul pe care toti il invidiaza. Dinti albi si stralucitori, indiferent de varsta, Dr. Botea Carla te va consulta GRATUIT.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a avea un zambet frumos trebuie, in primul rand, sa ai o dantura sanatoasa. Dintii sanatosi si frumosi au nevoie de mai mult decat o igiena corecta; substante precum calciul, fosforul si fluorina ne pot ajuta sa avem o dantura rezistenta. Calciul se gaseste in lactate, fructe si legume. Fosforul se gaseste si el in alimentele bogate in calciu dar si in carne, oua, cereale, seminte de dovleac. Fluorina intareste smaltul dintilor protejandu-ti astfel dantura. Aceasta substanta se gaseste in ridichi, cirese si rosii.

Programare, consultatie, tratament

Estetica dentaraIn fiecare zi, intre orele 13:30 - 20:00, la cabinetul situat in Craiova, Str. Castanilor , Bl. 107B, Sc. 1, Apt. 3 - (Vis - a - Vis de Sc. Generala Nr. 32 - Craiovita Noua), Dr. Botea Carla te va consulta si te va sfatui pentru ca dantura ta sa fie una de invidiat.
Orice tratament de cosmetizare a zambetului incepe printr-o albire dentara.
Avand supervizarea medicului dentist si urmand intru-totul indicatiile acestuia, este o procedura total inofensiva. Este incredibil cum o procedura atit de simpla si inofensiva poate transforma niste dinti terni si inexpresivi intr-un zambet stralucitor!

Inainte de a venii la cabinet, va rugam sa faceti o programare la telefon: +4 0784.172.181
Rezervari / Programari urgente

Nume:*
Prenume:*
Data nasterii:*
Programare pentru:*
Telefon:*
E-mail: *
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

size=25 vizitatori